LASTEAIA AJALUGU

1963. aastal alustati Alliku Sovhoosi juhatuse otsusel Roosna-Allikule lasteaia ehitust.

1964. aasta 26. oktoobril saidki lapsed vastvalminud majja kolida.

1980.ndate aastate keskel alustati majale uue osa juurdeehitusega, mis valmis 1988. aastal.

Lapsed ning kollektiiv kolisid uude majaossa, kus lisaks kolmele uuele ja avarale rühmaruumile oli ehitatud ka saal ning ujula. 
2004-2006. aastal teostati remonttöid nii saalis, esikus ning ka  õue varjualune sai uue ilme. Välja vahetati ka lasteaia aknad ning välisuksed. 

2011. aastal sai lasteaed tänu "Caparoli"

projektile rühmaruumides ning saalis värviuuenduse.

Lisaks sellele on ajajooksul lasteaia ilmet parendatud järjepidevalt. 2012. aastal paigaldati uus ja turvaline piirdeaed ning vahetati välja õuemänguvahendid.

2018. aastal uuendati rühmade pesuruume. 

2020-02-26_093232.webp
84613467_538949973638725_274301839730959
2020-02-26_094401.webp